Manikyr i Kista

Annons:
Bra och billig manikyr i Kista - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kista. Om du bor i eller i närheten av Kista hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kista för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kista ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kista där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kista

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kista.

NagelOasen
Kotkagatan 9
164 75 Kista

Annons:

Nagelförlängning i Kista

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kista. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kista som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kista

I Kista finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än om manikyr i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kista som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Kista

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kista, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.