Manikyr i Kungsängen

Annons:
Bra och billig manikyr i Kungsängen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kungsängen. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kungsängen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kungsängen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Kungsängen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kungsängen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kungsängen.

Salong OAS
Kyrkv. 2 B
196 30 Kungsängen

Annons:

Nagelförlängning i Kungsängen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kungsängen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kungsängen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungsängen om du vill veta mer än om manikyr i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kungsängen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Kungsängen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kungsängen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.