Manikyr i Lidingö

Annons:
Bra och billig manikyr i Lidingö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Lidingö. Om du bor i eller i närheten av Lidingö hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Lidingö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Lidingö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Lidingö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Lidingö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Lidingö.

Touch Beauty and Health Clinic
Bodalsvägen 20
181 36 Lidingö


Wickholm Hud & Kroppsvård, Eva
Baggebytorget 4
181 35 Lidingö


Din salong på Lidingö
Vasavägen 1A
181 42 Lidingö


Nail Power AB
Torsvikssvängen 11
181 34 Lidingö


Calgel
Torsvikssvängen 11
181 34 Lidingö

Annons:

Nagelförlängning i Lidingö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Lidingö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Lidingö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Lidingö

I Lidingö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lidingö om du vill veta mer än om manikyr i Lidingö.

I Lidingö hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Lidingö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Lidingö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Lidingö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.