Manikyr i Märsta

Annons:
Bra och billig manikyr i Märsta - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Märsta. Om du bor i eller i närheten av Märsta hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Märsta för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Märsta ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Märsta där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Märsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Märsta.

Hälsoarkaden
Porsgrunnsgatan 3
195 30 Märsta

Annons:

Nagelförlängning i Märsta

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Märsta. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Märsta som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Märsta

I Märsta finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Märsta om du vill veta mer än om manikyr i Märsta.

I Märsta hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Märsta som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Märsta

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Märsta, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.