Manikyr i Nacka

Annons:
Bra och billig manikyr i Nacka - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Nacka. Om du bor i eller i närheten av Nacka hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Nacka för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Nacka ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Nacka där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Nacka

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Nacka.

LCN Beauty Care
Gamla Värmdövägen 2
131 37 Nacka


Evelyn Larsson Dipl. Nagelterapeut
Värmdövägen 260
131 42 Nacka


Nacka Hudharmoni
Värmdövägen 260
131 42 Nacka


Unni Skincare AB
Järnvägsgatan 5
131 54 Nacka

Annons:

Nagelförlängning i Nacka

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Nacka. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Nacka som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Nacka

I Nacka finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nacka om du vill veta mer än om manikyr i Nacka.

I Nacka hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Nacka som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Nacka

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Nacka, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.