Manikyr i Norrtälje

Annons:
Bra och billig manikyr i Norrtälje - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Norrtälje. Om du bor i eller i närheten av Norrtälje hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Norrtälje för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Norrtälje ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Norrtälje där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Norrtälje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Norrtälje.

Kikide
Hantverkaregatan 9
761 30 Norrtälje


Hud & fothälsan Nina Klar
Rådmansgatan 28
761 41 Norrtälje


Treat Naglar Hud och Kroppsvård AB
Tullportsgatan 1
761 30 Norrtälje

Annons:

Nagelförlängning i Norrtälje

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Norrtälje. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Norrtälje som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Norrtälje

I Norrtälje finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Norrtälje om du vill veta mer än om manikyr i Norrtälje.

I Norrtälje hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Norrtälje som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Norrtälje

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Norrtälje, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.