Manikyr i Nynäshamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Nynäshamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Nynäshamn. Om du bor i eller i närheten av Nynäshamn hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Nynäshamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Nynäshamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Nynäshamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Nynäshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Nynäshamn.

Lilla Noi Thaimmasage och fotvård
Torggatan 9
149 40 Nynäshamn


Nynäs Naglar
Floravägen 4
149 31 Nynäshamn

Annons:

Nagelförlängning i Nynäshamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Nynäshamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Nynäshamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Nynäshamn

I Nynäshamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nynäshamn om du vill veta mer än om manikyr i Nynäshamn.

I Nynäshamn hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Nynäshamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Nynäshamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Nynäshamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.