Manikyr i Rönninge

Annons:
Bra och billig manikyr i Rönninge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Rönninge. Om du bor i eller i närheten av Rönninge hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Rönninge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Rönninge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Rönninge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Rönninge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Rönninge.

Lenare Fötter
Emanuel Birkes Väg 2
144 30 Rönninge

Annons:

Nagelförlängning i Rönninge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Rönninge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Rönninge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Rönninge

I Rönninge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Rönninge.

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Rönninge om du vill veta mer än om manikyr i Rönninge.

I Rönninge hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Rönninge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Rönninge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Rönninge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.