Manikyr i Saltsjö-Boo

Annons:
Bra och billig manikyr i Saltsjö-Boo - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Saltsjö-Boo. Om du bor i eller i närheten av Saltsjö-Boo hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Saltsjö-Boo för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Saltsjö-Boo ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Saltsjö-Boo där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Saltsjö-Boo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Saltsjö-Boo.

Björknässalongen
Paviljongvägen 3
132 40 Saltsjö-Boo

Annons:

Nagelförlängning i Saltsjö-Boo

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Saltsjö-Boo. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Saltsjö-Boo som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Saltsjö-Boo om du vill veta mer än om manikyr i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Saltsjö-Boo som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Saltsjö-Boo

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Saltsjö-Boo, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.