Manikyr - Björknässalongen i Saltsjö-Boo

Annons:
Björknässalongen i Saltsjö-Boo är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Saltsjö-Boo som Björknässalongen erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Björknässalongen.
Annons:

Öppettider för Björknässalongen i Saltsjö-Boo, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Björknässalongen i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Björknässalongen i Saltsjö-Boo har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Björknässalongen i Saltsjö-Boo.

Kontakta Björknässalongen i Saltsjö-Boo om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Björknässalongen i Saltsjö-Boo som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Saltsjö-Boo.

Björknässalongen
Paviljongvägen 3
132 40 Saltsjö-Boo
08-747 05 60

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Björknässalongen i Saltsjö-Boo, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Björknässalongen i Saltsjö-Boo för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Björknässalongen - pris på manikyr i Saltsjö-Boo

utbud och pris på manikyr i Saltsjö-Boo varierar mellan Björknässalongen och andra skönhetssalonger i Saltsjö-Boo så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Saltsjö-Boo samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Saltsjö-Boo.

Kommenterat om Björknässalongen i Saltsjö-Boo