Manikyr i Saltsjöbaden

Annons:
Bra och billig manikyr i Saltsjöbaden - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Saltsjöbaden. Om du bor i eller i närheten av Saltsjöbaden hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Saltsjöbaden för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Saltsjöbaden ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Saltsjöbaden där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Saltsjöbaden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Saltsjöbaden.

Grand Spa
Hotellvägen 1
133 35 Saltsjöbaden

Annons:

Nagelförlängning i Saltsjöbaden

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Saltsjöbaden. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Saltsjöbaden som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Saltsjöbaden om du vill veta mer än om manikyr i Saltsjöbaden.

I Saltsjöbaden hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Saltsjöbaden som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Saltsjöbaden

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Saltsjöbaden, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.