Manikyr i Sigtuna

Annons:
Bra och billig manikyr i Sigtuna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sigtuna. Om du bor i eller i närheten av Sigtuna hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sigtuna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sigtuna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Sigtuna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sigtuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sigtuna.

Sigtuna Spa
Olofsgatan 1
193 30 Sigtuna


Salongen Sigtuna AB
Stora Gatan 48
193 30 Sigtuna

Annons:

Nagelförlängning i Sigtuna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sigtuna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sigtuna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sigtuna

I Sigtuna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sigtuna.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sigtuna om du vill veta mer än om manikyr i Sigtuna.

I Sigtuna hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sigtuna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Sigtuna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sigtuna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.