Manikyr i Skärholmen

Annons:
Bra och billig manikyr i Skärholmen - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Skärholmen. Om du bor i eller i närheten av Skärholmen hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Skärholmen för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Skärholmen ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Skärholmen där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Skärholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Skärholmen.

Europa Frisörmöbler AB
Sätra Torg 10
127 38 Skärholmen

Annons:

Nagelförlängning i Skärholmen

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Skärholmen. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Skärholmen som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Skärholmen om du vill veta mer än om manikyr i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Skärholmen som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Skärholmen

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Skärholmen, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.