Manikyr i Södertälje

Annons:
Bra och billig manikyr i Södertälje - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Södertälje. Om du bor i eller i närheten av Södertälje hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Södertälje för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Södertälje ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Södertälje där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Södertälje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Södertälje.

Sydpoolen Spa
Östra Kanalgatan 2
152 71 Södertälje


Nagelgrossisten
Askvägen 6
152 54 Södertälje


Hälsans hud
Täppgatan 10A
151 33 Södertälje


Rima Rimanda Nails
Nygatan 24
151 72 Södertälje

Annons:

Nagelförlängning i Södertälje

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Södertälje. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Södertälje som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Södertälje

I Södertälje finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Södertälje om du vill veta mer än om manikyr i Södertälje.

I Södertälje hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Södertälje som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Södertälje

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Södertälje, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.