Manikyr i Sollentuna

Annons:
Bra och billig manikyr i Sollentuna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sollentuna. Om du bor i eller i närheten av Sollentuna hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sollentuna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sollentuna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Sollentuna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sollentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sollentuna.

Pamelas Nails & Beauty
Kung Agnes Väg 10
191 48 Sollentuna


Edsbergs Beauty & Body
Edsbergs Torg 34
192 52 Sollentuna

Annons:

Nagelförlängning i Sollentuna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sollentuna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sollentuna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sollentuna

I Sollentuna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Sollentuna om du vill veta mer än om manikyr i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sollentuna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Sollentuna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sollentuna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.