Manikyr i Solna

Annons:
Bra och billig manikyr i Solna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Solna. Om du bor i eller i närheten av Solna hittar du här 4 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Solna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Solna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 4 olika skönhetssalonger i Solna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Solna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Solna.

Hair Stockholm
Stadshusgången 1
171 45 Solna


Irinas Nail Art Studio
Himlabacken 10A
170 78 Solna


SNS Solna Nagelskola
Sommarvägen 5
169 31 Solna


Sturebadet Haga
Frösundaviks Allé 15
169 70 Solna

Annons:

Nagelförlängning i Solna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Solna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Solna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Solna

I Solna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Solna om du vill veta mer än om manikyr i Solna.

I Solna hittade vi sammanlagt 4 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Solna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Solna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Solna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.