Manikyr - Hair Stockholm i Solna

Annons:
Hair Stockholm i Solna är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Solna som Hair Stockholm erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Hair Stockholm.
Annons:

Öppettider för Hair Stockholm i Solna, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Hair Stockholm i Solna rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Hair Stockholm i Solna har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Hair Stockholm i Solna.

Kontakta Hair Stockholm i Solna om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Hair Stockholm i Solna som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Solna.

Hair Stockholm
Stadshusgången 1
171 45 Solna
08-27 93 90

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Hair Stockholm i Solna, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Hair Stockholm i Solna för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Hair Stockholm - pris på manikyr i Solna

utbud och pris på manikyr i Solna varierar mellan Hair Stockholm och andra skönhetssalonger i Solna så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Solna samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Solna.

Kommenterat om Hair Stockholm i Solna