Manikyr - Sturebadet Haga i Solna

Annons:
Sturebadet Haga i Solna är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Solna som Sturebadet Haga erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Sturebadet Haga.
Annons:

Öppettider för Sturebadet Haga i Solna, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Sturebadet Haga i Solna rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Sturebadet Haga i Solna har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Sturebadet Haga i Solna.

Kontakta Sturebadet Haga i Solna om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Sturebadet Haga i Solna som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Solna.

Sturebadet Haga
Frösundaviks Allé 15
169 70 Solna
08-444 95 80

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Sturebadet Haga i Solna, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Sturebadet Haga i Solna för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Sturebadet Haga - pris på manikyr i Solna

utbud och pris på manikyr i Solna varierar mellan Sturebadet Haga och andra skönhetssalonger i Solna så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Solna samt i hela Stockholm län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Solna.

Kommenterat om Sturebadet Haga i Solna