Manikyr i Spånga

Annons:
Bra och billig manikyr i Spånga - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Spånga. Om du bor i eller i närheten av Spånga hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Spånga för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Spånga ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Spånga där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Spånga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Spånga.

Alla tiders fötter
Spångavägen 333
163 46 Spånga


MediStore
Stormbyvägen 2
163 55 Spånga

Annons:

Nagelförlängning i Spånga

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Spånga. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Spånga som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Spånga

I Spånga finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Spånga om du vill veta mer än om manikyr i Spånga.

I Spånga hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Spånga som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Spånga

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Spånga, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.