Manikyr i Stocksund

Annons:
Bra och billig manikyr i Stocksund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Stocksund. Om du bor i eller i närheten av Stocksund hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Stocksund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Stocksund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Stocksund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Stocksund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Stocksund.

Werners Hud & Fothälsa
Vasavägen 28
182 78 Stocksund

Annons:

Nagelförlängning i Stocksund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Stocksund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Stocksund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Stocksund

I Stocksund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Stocksund.

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om Stocksund om du vill veta mer än om manikyr i Stocksund.

I Stocksund hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Stocksund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Stocksund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Stocksund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.