Manikyr i Sundbyberg

Annons:
Bra och billig manikyr i Sundbyberg - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sundbyberg. Om du bor i eller i närheten av Sundbyberg hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sundbyberg för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sundbyberg ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Sundbyberg där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sundbyberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sundbyberg.

Elenas Naglar & Hudvård i Rissne
Kavallerivägen 18B
174 58 Sundbyberg


Mauds Hudvårdsklinik
Tuleg. 27
172 78 Sundbyberg

Annons:

Nagelförlängning i Sundbyberg

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sundbyberg. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sundbyberg som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sundbyberg

I Sundbyberg finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sundbyberg.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Sundbyberg om du vill veta mer än om manikyr i Sundbyberg.

I Sundbyberg hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sundbyberg som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Sundbyberg

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sundbyberg, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.