Manikyr i Täby

Annons:
Bra och billig manikyr i Täby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Täby. Om du bor i eller i närheten av Täby hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Täby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Täby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Täby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Täby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Täby.

Cosmetiqann
Linjalvägen 6A
187 66 Täby


Phanom Spa
Saluvägen 1
187 66 Täby


ProNails Naglar Nagelvård
Fridhemsvägen 3
183 65 Täby


Zens Wellnesscenter
Nytorpsvägen 5
183 53 Täby


Salong Slank & Brun
Marknadsvägen 267
183 79 Täby


Hudverkstan Inger Brandt
Eskadervägen 22
183 54 Täby


Face & Body Inn
Ljungmyrsvägen 4
187 46 Täby

Annons:

Nagelförlängning i Täby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Täby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Täby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Täby

I Täby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Täby om du vill veta mer än om manikyr i Täby.

I Täby hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Täby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Täby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Täby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.