Manikyr i Tullinge

Annons:
Bra och billig manikyr i Tullinge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Tullinge. Om du bor i eller i närheten av Tullinge hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Tullinge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Tullinge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Tullinge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Tullinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Tullinge.

Sandras Dig i Fokus Hud- och Skönhetsvård
Kvällsvägen 5
146 31 Tullinge


Ekolibreeze
Nyängsvägen 3A
146 30 Tullinge

Annons:

Nagelförlängning i Tullinge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Tullinge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Tullinge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Tullinge

I Tullinge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Tullinge om du vill veta mer än om manikyr i Tullinge.

I Tullinge hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Tullinge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Tullinge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Tullinge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.