Manikyr i Tyresö

Annons:
Bra och billig manikyr i Tyresö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Tyresö. Om du bor i eller i närheten av Tyresö hittar du här 5 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Tyresö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Tyresö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 5 olika skönhetssalonger i Tyresö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Tyresö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Tyresö.

Rum för Hälsa
Tyresö Slott
135 60 Tyresö


Jindas Thaimassage
Kumla Allé 6A
135 53 Tyresö


health2beauty
Sandvägen 30
135 50 Tyresö


Tyresö Hud & Fotvård AB
Bollmora allé 9 A
135 39 TYRESÖ


Hår & Nagelgalleri Tyresö
Granängsringen 63
135 44 Tyresö

Annons:

Nagelförlängning i Tyresö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Tyresö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Tyresö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Tyresö

I Tyresö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Tyresö om du vill veta mer än om manikyr i Tyresö.

I Tyresö hittade vi sammanlagt 5 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Tyresö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Tyresö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Tyresö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.