Manikyr i Upplands Väsby

Annons:
Bra och billig manikyr i Upplands Väsby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Upplands Väsby. Om du bor i eller i närheten av Upplands Väsby hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Upplands Väsby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Upplands Väsby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Upplands Väsby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Upplands Väsby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Upplands Väsby.

Aaltos Optimala Hälsa & Skönhet
Kyrkvägen 20
194 74 Upplands Väsby


Monicas Hudvård
Björkvallatorget 3
194 76 Upplands Väsby


Frisören Korpkulla
Kvarnvägen 1B
194 77 Upplands

Annons:

Nagelförlängning i Upplands Väsby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Upplands Väsby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Upplands Väsby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Upplands Väsby.

Upplands Väsby är en tätort som är centralort i Upplands Väsby kommun i Stockholms län. Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort med 37 594 invånare (2010). Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten. Upplands Väsby har en lång historia med tydliga spår av bebyggelse redan från förkristen tid på ett flertal ställen.

Yta: 1 416,82 hektar
Invånarantal: 41 816, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Upplands Väsby om du vill veta mer än om manikyr i Upplands Väsby.

I Upplands Väsby hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Upplands Väsby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Upplands Väsby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Upplands Väsby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.