Manikyr i Vallentuna

Annons:
Bra och billig manikyr i Vallentuna - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Vallentuna. Om du bor i eller i närheten av Vallentuna hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Vallentuna för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Vallentuna ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Vallentuna där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Vallentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Vallentuna.

Nice Nails & Design Vallentuna KB
Tellusvägen 43
186 36 Vallentuna


nagelforum.se
Bällstavägen 16C
186 50 Vallentuna

Annons:

Nagelförlängning i Vallentuna

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Vallentuna. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Vallentuna som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Vallentuna

I Vallentuna finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vallentuna om du vill veta mer än om manikyr i Vallentuna.

I Vallentuna hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Vallentuna som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Vallentuna

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Vallentuna, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.