Manikyr i Vällingby

Annons:
Bra och billig manikyr i Vällingby - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Vällingby. Om du bor i eller i närheten av Vällingby hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Vällingby för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Vällingby ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Vällingby där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Vällingby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Vällingby.

Face & Body
Årevägen 59
162 65 Vällingby


salong stil & snitz
Ångermannagatan 164
162 65 Vällingby


Pålsunds Nagel Ateljé
Inspektorsbacken 50
162 71 Vällingby

Annons:

Nagelförlängning i Vällingby

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Vällingby. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Vällingby som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Vällingby

I Vällingby finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Vällingby om du vill veta mer än om manikyr i Vällingby.

I Vällingby hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Vällingby som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Vällingby

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Vällingby, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.