Manikyr i Västerhaninge

Annons:
Bra och billig manikyr i Västerhaninge - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Västerhaninge. Om du bor i eller i närheten av Västerhaninge hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Västerhaninge för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Västerhaninge ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Västerhaninge där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Västerhaninge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Västerhaninge.

Creative Beauty
Vårvägen 17
137 41 Västerhaninge

Annons:

Nagelförlängning i Västerhaninge

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Västerhaninge. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Västerhaninge som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Västerhaninge

I Västerhaninge finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Västerhaninge.

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västerhaninge om du vill veta mer än om manikyr i Västerhaninge.

I Västerhaninge hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Västerhaninge som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Västerhaninge

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Västerhaninge, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.