Manikyr i Vendelsö

Annons:
Bra och billig manikyr i Vendelsö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Vendelsö. Om du bor i eller i närheten av Vendelsö hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Vendelsö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Vendelsö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Vendelsö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Vendelsö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Vendelsö.

Caleum Wellness AB
Tyrestavägen 7
136 68 Vendelsö


City Hud och Spa
Sågenvägen 24
136 71 Vendelsö

Annons:

Nagelförlängning i Vendelsö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Vendelsö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Vendelsö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Vendelsö

I Vendelsö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Vendelsö.

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om Vendelsö om du vill veta mer än om manikyr i Vendelsö.

I Vendelsö hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Vendelsö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Stockholm.

Fransk manikyr i Vendelsö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Vendelsö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.