Manikyr i Bålsta

Annons:
Bra och billig manikyr i Bålsta - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Bålsta. Om du bor i eller i närheten av Bålsta hittar du här 3 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Bålsta för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Bålsta ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 3 olika skönhetssalonger i Bålsta där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Bålsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Bålsta.

Hälsoterrassen
Centrumstråket 2
746 32 Bålsta


Fixar Ia
Stockholmsvägen 28
746 33 Bålsta


Nails and Face
Klyvvägen 10
746 52 Bålsta

Annons:

Nagelförlängning i Bålsta

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Bålsta. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Bålsta som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Bålsta

I Bålsta finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bålsta om du vill veta mer än om manikyr i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 3 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Bålsta som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Uppsala.

Fransk manikyr i Bålsta

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Bålsta, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.