Manikyr i Enköping

Annons:
Bra och billig manikyr i Enköping - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Enköping. Om du bor i eller i närheten av Enköping hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Enköping för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Enköping ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Enköping där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Enköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Enköping.

Harmony Hud & Spa
Kyrkog. 7
745 31 ENKÖPING


Askungen
Kungsgatan 12
745 31 Enköping

Annons:

Nagelförlängning i Enköping

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Enköping. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Enköping som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Enköping

I Enköping finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Enköping.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Enköping om du vill veta mer än om manikyr i Enköping.

I Enköping hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Enköping som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Uppsala.

Fransk manikyr i Enköping

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Enköping, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.