Manikyr i Knivsta

Annons:
Bra och billig manikyr i Knivsta - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Knivsta. Om du bor i eller i närheten av Knivsta hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Knivsta för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Knivsta ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Knivsta där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Knivsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Knivsta.

Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta

Annons:

Nagelförlängning i Knivsta

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Knivsta. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Knivsta som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Knivsta

I Knivsta finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Knivsta om du vill veta mer än om manikyr i Knivsta.

I Knivsta hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Knivsta som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Uppsala.

Fransk manikyr i Knivsta

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Knivsta, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.