Manikyr i Öregrund

Annons:
Bra och billig manikyr i Öregrund - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Öregrund. Om du bor i eller i närheten av Öregrund hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Öregrund för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Öregrund ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Öregrund där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Öregrund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Öregrund.

Stilla Vrå
Höjdvägen 18
742 43 öregrund

Annons:

Nagelförlängning i Öregrund

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Öregrund. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Öregrund som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Öregrund

I Öregrund finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Öregrund om du vill veta mer än om manikyr i Öregrund.

I Öregrund hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Öregrund som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Uppsala.

Fransk manikyr i Öregrund

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Öregrund, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.