Manikyr - Relax House i Uppsala

Annons:
Relax House i Uppsala är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Uppsala som Relax House erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Relax House.
Annons:

Öppettider för Relax House i Uppsala, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Relax House i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Relax House i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Relax House i Uppsala.

Kontakta Relax House i Uppsala om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Relax House i Uppsala som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Relax House
S:T Olofsgatan 19
753 21 Uppsala
018-12 74 85

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Relax House i Uppsala, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Relax House i Uppsala för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Relax House - pris på manikyr i Uppsala

utbud och pris på manikyr i Uppsala varierar mellan Relax House och andra skönhetssalonger i Uppsala så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Uppsala samt i hela Uppsala län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Uppsala.

Kommenterat om Relax House i Uppsala