Manikyr - Salong Ninah i Uppsala

Annons:
Salong Ninah i Uppsala är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Uppsala som Salong Ninah erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Salong Ninah.
Annons:

Öppettider för Salong Ninah i Uppsala, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Salong Ninah i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Salong Ninah i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salong Ninah i Uppsala.

Kontakta Salong Ninah i Uppsala om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Salong Ninah i Uppsala som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Salong Ninah
S:T Persgatan 10
753 20 Uppsala
072-168 96 89

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Salong Ninah i Uppsala, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salong Ninah i Uppsala för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Salong Ninah - pris på manikyr i Uppsala

utbud och pris på manikyr i Uppsala varierar mellan Salong Ninah och andra skönhetssalonger i Uppsala så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Uppsala samt i hela Uppsala län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Uppsala.

Kommenterat om Salong Ninah i Uppsala