Manikyr - MALIN Hudvård & Spa i Uppsala

Annons:
MALIN Hudvård & Spa i Uppsala är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Uppsala som MALIN Hudvård & Spa erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta MALIN Hudvård & Spa.
Annons:

Öppettider för MALIN Hudvård & Spa i Uppsala, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen MALIN Hudvård & Spa i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som MALIN Hudvård & Spa i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för MALIN Hudvård & Spa i Uppsala.

Kontakta MALIN Hudvård & Spa i Uppsala om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till MALIN Hudvård & Spa i Uppsala som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Uppsala.

MALIN Hudvård & Spa
Vaksalagatan 18B
753 20 Uppsala
018-22 21 22

Annons:

Vägbeskrivning och karta till MALIN Hudvård & Spa i Uppsala, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till MALIN Hudvård & Spa i Uppsala för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:MALIN Hudvård & Spa - pris på manikyr i Uppsala

utbud och pris på manikyr i Uppsala varierar mellan MALIN Hudvård & Spa och andra skönhetssalonger i Uppsala så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Uppsala samt i hela Uppsala län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Uppsala.

Kommenterat om MALIN Hudvård & Spa i Uppsala