Manikyr - Irmaries Hälsorum AB i Uppsala

Annons:
Irmaries Hälsorum AB i Uppsala är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Uppsala som Irmaries Hälsorum AB erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Irmaries Hälsorum AB.
Annons:

Öppettider för Irmaries Hälsorum AB i Uppsala, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Irmaries Hälsorum AB i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Irmaries Hälsorum AB i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Irmaries Hälsorum AB i Uppsala.

Kontakta Irmaries Hälsorum AB i Uppsala om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Irmaries Hälsorum AB i Uppsala som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Irmaries Hälsorum AB
Kungsängsgatan 21A
753 22 Uppsala
018-15 84 15

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Irmaries Hälsorum AB i Uppsala, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Irmaries Hälsorum AB i Uppsala för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:



Irmaries Hälsorum AB - pris på manikyr i Uppsala

utbud och pris på manikyr i Uppsala varierar mellan Irmaries Hälsorum AB och andra skönhetssalonger i Uppsala så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Uppsala samt i hela Uppsala län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Uppsala.

Kommenterat om Irmaries Hälsorum AB i Uppsala