Manikyr i Hagfors

Annons:
Bra och billig manikyr i Hagfors - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Hagfors. Om du bor i eller i närheten av Hagfors hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Hagfors för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Hagfors ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Hagfors där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Hagfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Hagfors.

Skönhetssalong Anne
Köpmangatan 10
683 30 Hagfors

Annons:

Nagelförlängning i Hagfors

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Hagfors. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Hagfors som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Hagfors

I Hagfors finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Hagfors.

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hagfors om du vill veta mer än om manikyr i Hagfors.

I Hagfors hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Hagfors som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Hagfors

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Hagfors, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.