Manikyr i Karlskoga

Annons:
Bra och billig manikyr i Karlskoga - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Karlskoga. Om du bor i eller i närheten av Karlskoga hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Karlskoga för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Karlskoga ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Karlskoga där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Karlskoga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Karlskoga.

Lemonlime SkinCare
Sturevägen 10B
691 41 Karlskoga

Annons:

Nagelförlängning i Karlskoga

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Karlskoga. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Karlskoga som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlskoga om du vill veta mer än om manikyr i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Karlskoga som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Karlskoga

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Karlskoga, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.