Manikyr i Karlstad

Annons:
Bra och billig manikyr i Karlstad - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Karlstad. Om du bor i eller i närheten av Karlstad hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Karlstad för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Karlstad ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Karlstad där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Karlstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Karlstad.

Skönhetssalong Anne
Kungsg. 2
652 24 KARLSTAD


EcoBeauty by Sofimar
Järnvägsgatan 9
652 25 Karlstad


Ann Sköld
Järnvägsgatan 9
652 25 Karlstad


Relax
Ulvsbygatan 20A
654 64 Karlstad


Beauty Center
Östra Kanalgatan 2A
652 20 Karlstad


Cosmetic Shop MAKE ME UP
Lagmansgatan 17
654 61 Karlstad

Annons:

Nagelförlängning i Karlstad

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Karlstad. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Karlstad som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Karlstad

I Karlstad finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlstad om du vill veta mer än om manikyr i Karlstad.

I Karlstad hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Karlstad som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Karlstad

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Karlstad, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.