Manikyr - Relax i Karlstad

Annons:
Relax i Karlstad är en skönhetssalong eller liknande som sannolikt erbjuder behandlingar som manikyr och nagelförlängningar. För en uppdaterad lista över vilka typer av skönhetsbehandlingar i Karlstad som Relax erbjuder just nu rekommenderar vi att du använder nedan kontaktinformation för att kontakta Relax.
Annons:

Öppettider för Relax i Karlstad, en skönhetssalong

Innan du besöker eller kontaktar skönhetssalongen Relax i Karlstad rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Relax i Karlstad har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Relax i Karlstad.

Kontakta Relax i Karlstad om manikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Relax i Karlstad som du kan använda vi frågor om manikyr och skönhetsbehandlingar i Karlstad.

Relax
Ulvsbygatan 20A
654 64 Karlstad
054-15 00 75

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Relax i Karlstad, nagelförlängning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Relax i Karlstad för att få nagelförlängning så hittar du det nedan:Relax - pris på manikyr i Karlstad

utbud och pris på manikyr i Karlstad varierar mellan Relax och andra skönhetssalonger i Karlstad så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris hos andra skönhetssalonger i Karlstad samt i hela Värmland län. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på den manikyr eller nagelvård du vill köpa i Karlstad.

Kommenterat om Relax i Karlstad