Manikyr i Kristinehamn

Annons:
Bra och billig manikyr i Kristinehamn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Kristinehamn. Om du bor i eller i närheten av Kristinehamn hittar du här 2 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Kristinehamn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Kristinehamn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 2 olika skönhetssalonger i Kristinehamn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Kristinehamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Kristinehamn.

Salong Agaton
Spelmansgatan 36
681 31 Kristinehamn


Sveamagasinet Hår & Dagspa
Västerlånggatan 24
681 31 Kristinehamn

Annons:

Nagelförlängning i Kristinehamn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Kristinehamn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Kristinehamn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Kristinehamn

I Kristinehamn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kristinehamn om du vill veta mer än om manikyr i Kristinehamn.

I Kristinehamn hittade vi sammanlagt 2 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Kristinehamn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Kristinehamn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Kristinehamn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.