Manikyr i Skattkärr

Annons:
Bra och billig manikyr i Skattkärr - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Skattkärr. Om du bor i eller i närheten av Skattkärr hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Skattkärr för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Skattkärr ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Skattkärr där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Skattkärr

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Skattkärr.

Salong Clippvrån i Karlstad AB
Skattkärrsvägen 91
656 71 Skattkärr

Annons:

Nagelförlängning i Skattkärr

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Skattkärr. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Skattkärr som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Skattkärr

I Skattkärr finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skattkärr om du vill veta mer än om manikyr i Skattkärr.

I Skattkärr hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Skattkärr som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Skattkärr

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Skattkärr, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.