Manikyr i Sunne

Annons:
Bra och billig manikyr i Sunne - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Sunne. Om du bor i eller i närheten av Sunne hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Sunne för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Sunne ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Sunne där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Sunne

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Sunne.

Hår & Kroppsverkstan
Strandvägen 23
686 30 Sunne

Annons:

Nagelförlängning i Sunne

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Sunne. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Sunne som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Sunne

I Sunne finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Sunne.

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sunne om du vill veta mer än om manikyr i Sunne.

I Sunne hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Sunne som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Värmland.

Fransk manikyr i Sunne

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Sunne, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.