Manikyr i Jörn

Annons:
Bra och billig manikyr i Jörn - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Jörn. Om du bor i eller i närheten av Jörn hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Jörn för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Jörn ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Jörn där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Jörn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Jörn.

Furacenter
Villagatan 3
930 55 Jörn

Annons:

Nagelförlängning i Jörn

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Jörn. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Jörn som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Jörn

I Jörn finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Jörn om du vill veta mer än om manikyr i Jörn.

I Jörn hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Jörn som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Jörn

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Jörn, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.