Manikyr i Norsjö

Annons:
Bra och billig manikyr i Norsjö - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Norsjö. Om du bor i eller i närheten av Norsjö hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Norsjö för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Norsjö ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Norsjö där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Norsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Norsjö.

Ekospa AB
Lomtjärnvägen 9A
935 31 Norsjö

Annons:

Nagelförlängning i Norsjö

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Norsjö. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Norsjö som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Norsjö

I Norsjö finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Norsjö.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Norsjö om du vill veta mer än om manikyr i Norsjö.

I Norsjö hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Norsjö som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Norsjö

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Norsjö, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.