Manikyr i Skellefteå

Annons:
Bra och billig manikyr i Skellefteå - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Skellefteå. Om du bor i eller i närheten av Skellefteå hittar du här 7 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Skellefteå för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Skellefteå ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 7 olika skönhetssalonger i Skellefteå där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Skellefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Skellefteå.

Nagel Ateljén
Norrbölegatan 29
931 40 Skellefteå


Emelie Book Nagelvård
Nygatan 56
931 30 Skellefteå


Clive Russel He.her.hair AB
Nygatan 56
931 30 Skellefteå


Aqua Spa i Skellefteå AB
Stationsg. 8
931 31 Skellefteå


Vila Hudvård
Köpmangatan 11
931 31 Skellefteå


Ego
Nygatan 39
931 31 Skellefteå


evelyn nails
Kanalgatan 53
931 32 Skellefteå

Annons:

Nagelförlängning i Skellefteå

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Skellefteå. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Skellefteå som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Skellefteå

I Skellefteå finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skellefteå om du vill veta mer än om manikyr i Skellefteå.

I Skellefteå hittade vi sammanlagt 7 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Skellefteå som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Skellefteå

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Skellefteå, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.