Manikyr i Umeå

Annons:
Bra och billig manikyr i Umeå - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Umeå. Om du bor i eller i närheten av Umeå hittar du här 6 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Umeå för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Umeå ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 6 olika skönhetssalonger i Umeå där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Umeå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Umeå.

Nail Design School Nds AB
Kungsgatan 46B
903 26 Umeå


M.Nails
Storgatan 10A
903 20 Umeå


Studio Take Care
Västra Norrlandsgatan 29
903 29 Umeå


Nail & Skin Care AB
Rådhusesplanaden 13
903 28 Umeå


Nagelfixeriet Berit Nordlund
Storgatan 38A
903 26 Umeå


Sköna Fötter i Umeå AB
Korpralsvägen 10
904 32 Umeå

Annons:

Nagelförlängning i Umeå

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Umeå. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Umeå som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Umeå

I Umeå finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Umeå om du vill veta mer än om manikyr i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 6 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Umeå som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Umeå

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Umeå, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.