Manikyr i Ursviken

Annons:
Bra och billig manikyr i Ursviken - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Ursviken. Om du bor i eller i närheten av Ursviken hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Ursviken för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Ursviken ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Ursviken där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Ursviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Ursviken.

Mariellas Fotvård
Alderholmsvägen 10
932 35 Ursviken

Annons:

Nagelförlängning i Ursviken

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Ursviken. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Ursviken som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Ursviken

I Ursviken finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Ursviken.

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ursviken om du vill veta mer än om manikyr i Ursviken.

I Ursviken hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Ursviken som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Ursviken

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Ursviken, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.