Manikyr i Vännäs

Annons:
Bra och billig manikyr i Vännäs - slipp flagande och chippande naglar och boka en tid till en skön och härlig manikyr i Vännäs. Om du bor i eller i närheten av Vännäs hittar du här 1 olika skönhetssalonger som du kan välja mellan när du vill bokat tid till en manikyr i Vännäs för att ta hand om dina naglar. I de flesta manikyrer i Vännäs ingår handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning. Nedan hittar du vår lista över 1 olika skönhetssalonger i Vännäs där du kan få fina naglar.
Annons:

Manikyr i Vännäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla salonger som erbjuder manikyr i Vännäs.

Marias Nagelvård
Storgatan 6
911 32 Vännäs

Annons:

Nagelförlängning i Vännäs

Flera av de skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder också möjlighet att få nagelförlängning i Vännäs. För en komplett lista på vilka behandlingar inom naglar i Vännäs som respektive skönhetssalong erbjuder rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika.

Manikyrfakta om Vännäs

I Vännäs finns som nu bekant minst en skönhetssalong som erbjuder olika former av manikyr, nedan hittar du en del generell fakta om Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vännäs om du vill veta mer än om manikyr i Vännäs.

I Vännäs hittade vi sammanlagt 1 olika skönhetssalonger som erbjuder manikyr och nagelförlängning. Om du ändå inte hittar någon skönhetssalong i Vännäs som passar dig och dina behov inom manikyr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra salonger i Västerbotten.

Fransk manikyr i Vännäs

Många skönhetssalonger erbjuder också möjlighet till fransk manikyr i Vännäs, vilket är en speciell manikyr där spetsen av nageln lackeras vit.